Vacature

Customer Service Agent

 
 

Trunkrs is een klein, maar snelgroeiend bedrijf uit de regio Utrecht (Vianen). Voor webshops (o.a. Winkelstraat en Zinzi) bezorgen wij razendsnel pakketjes (same day delivery). Wat onze magic is? Wij hebben een innovatief IT platform dat we continu optimaliseren zodat we de allerbeste en snelste leveringen kunnen garanderen voor webshop eigenaren én de eindconsument. Same day natuurlijk, Want zeg nou eerlijk; je kan vanavond toch niet zonder dat ene leuke cadeau aankomen op de verjaardag van je buurvrouw?

Our challenge is creating amazing customer experience. To make this happen we need your help!

En nee, dat is niet door alleen standaard vragen te beantwoorden van de ontvanger, it’s so much more! Je staat in contact met alle verschillende stakeholders (webshops, ontvangers, delivery partners, chauffeurs) en bent de verbindende factor. Je kunt snel schakelen, haalt informatie uit verschillende systemen en legt vervolgens verbanden. Je denkt altijd in oplossingen, denkt mee over verbeterslagen die we kunnen maken op het gebied van Customer Service. Je kunt omgaan met een teleurgestelde klant of een eigenwijze chauffeur en vat dingen niet persoonlijk op. Jij bent diegene die het vertrouwen kan geven aan de webshopeigenaar, de klant snel kan helpen zodat hij/zij zijn pakketje nog op tijd ontvangt of de chauffeur helpt in het vinden van het juiste adres. Dit doe je door een stap extra te zetten en meer te bieden dan een simpele oplossing, namelijk: an awesome experience!

A day as Customer Service at Trunkrs:

 • Beantwoorden van vragen van klanten via de telefoon, mail en chat. Je geeft customer service een gezicht.

 • Het aansturen, informeren en helpen van onze chauffeurs. Jij staat in contact met hen tijdens het uitleveren van de zendingen.

 • Het verwelkomen en informeren van webshopeigenaren. Jij geeft hen vertrouwen.

 • Meedenken over hoe het beter kan. Want het kan altijd beter.

 • Nauwe samenwerking met jouw customer service collega en het operations team. Power is gained by sharing knowledge.

 • Je draait twee keer in de week een avonddienst (14:00-22:30).

What’s in it for you?

 • De leukste werkgever die je ooit hebt gehad (beloofd)

 • Voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (Wij groeien, groei mee)

 • Gezellige teamuitjes (lasergamen, barbecueën en/of de stad in)

 • Wii op kantoor (golfen, Mario Kart en Mario party)

 • Vrijdagmiddagborrel met biertjes (ook alcoholvrij) en hapjes

 • Een uitgebreide lunch met alle collega’s

 • Een fulltime baan

 • De basis goed geregeld (marktconform salaris, 25 vakantiedagen, Reiskostenvergoeding, laptop, headset)

Is there a match with Trunkrs?

Zoals we een awesome experience bieden voor onze klanten, ontvangers en partners doen we dit ook voor elkaar intern. We helpen elkaar waar nodig en zijn bereid een stap extra te zetten. We worden niet gemotiveerd door geld of bonussen, maar door het samen werken aan de groei van Trunkrs. We zitten er bovenop als dingen gedaan moeten worden en nemen ownership over ons eigen werk. We zijn snel en flexibel, want in een start-up is er continu verandering. We leren van onze fouten en zoeken overal mogelijkheden om ons te blijven ontwikkelen. We delen kennis met elkaar en staan open voor ieders (stagiair of CEO) ideeën en feedback.

Ready to ride with us?

Stuur je CV en motivatie naar Brenda van Bijsterveld via hr@trunkrs.nl 
Mocht je meer willen weten over Trunkrs en deze functie neem dan gerust telefonisch contact op (0681978781).