over ons

Wij zijn Trunkrs

Trunkrs is de betrouwbare same day en next day bezorgservice van Nederland en Vlaanderen. Pakketbezorging is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en webshop, hoe positiever die ervaring hoe completer de klantbeleving. Daar staan wij voor. Wij hebben een duidelijke visie op duurzaamheid. We kijken steeds verder dan onze eigen footprint en maken optimaal gebruik van bestaande middelen. Eind 2022 willen we volledig uitstootvrij bezorgen. Zo zorgen we samen ervoor dat die ‘last mile’ echt groen is en blijft.

about-page personabout-page person-1about-page person-2about-page person-3about-page person-4about-page person-5
about-page person-smallabout-page person-small-1about-page person-small-2about-page person-small-3
 • 250.000+
  pakketjes per maand
 • 5.000.000+
  bezorgingen sinds 2015
 • 200+
  aangesloten webshops
 • 350+
  koeriers door heel Nederland
 • 99%
  succesvolle bezorging bij de eerste afleverpoging
Quotation Marks
Het creëren van de ultieme bezorgexperience, dat is onze missie. Om die missie te laten slagen hebben wij de handen ineengeslagen om het allerbeste team samen te stellen. Dit team zorgt er elke dag opnieuw voor dat onze aangesloten webshops en consumenten de best mogelijke service ervaren.
Jan Wijn Photo
Jan WijnCEO
Picture of MT
Get an upgrade. Go Trunkrs.
Onze waardes
Premium

Onze premium bezorgservice, ook wel de Trunkrs upgrade, is de reden waarom iedereen voor Trunkrs moet kiezen. Onze servicegerichte aanpak voor zowel de webshop als de consument in de last mile maakt jouw customer journey compleet.

Innovatie

Trunkrs is constant bezig om het bezorgproces slimmer, groener en efficiënter te maken. Van een betere bezorg-app voor onze partners tot innovatieve Track & Trace oplossingen voor consumenten. Net dat stapje meer en net dat tikkeltje anders.

Vertrouwen

Wij doen wat wij beloven. Deze belofte zie je terug in het volledige bezorgproces van Trunkrs. Door altijd transparant en daadkrachtig te zijn, behouden we het vertrouwen van onze partners en hun klanten.

Duurzaam

Duurzaamheid is een ontzettend belangrijke pijler voor Trunkrs. Wij maken de hele bezorging een stukje groener door zo veel mogelijk gebruik te maken van bestaande middelen. Daarnaast zijn we druk bezig om eind 2022 alle pakketten 100% uitstootvrij te bezorgen.

Onze Milestones
Slide 1 of 4
 • top-line-milestone
  2015
  Opgericht
  Begin 2015 realiseerden we ons dat er iets moest gebeuren aan E-commerce bezorging. Daarom hebben we een crowd delivery-platform ontwikkeld.
  Hierdoor ontdekten we dat er een sterke behoefte aan snelle en flexibele levering was in de markt. We hebben een lokale oplossing gebouwd om snelle en flexibele diensten te bieden in de regio Utrecht. Trunkrs was geboren!
 • top-line-milestone
  29-2019
  Investering Ponooc
  In 2018 ontvangt Trunkrs een investering van AKEF en bestaande aandeelhouders, waaronder Ponooc. Hierdoor kan Trunkrs starten met de verduurzaming van de pakketbezorging aan huis.
  Trunkrs gebruikt de financiering onder andere voor de elektrificatie van de distributie- en verdeelcentra. Als eerste stap stelt Trunkrs als doel alle pakketten in de regio Amsterdam elektrisch te bezorgen. Dit wat een belangrijke reden voor de participatie van AKEF.
 • top-line-milestone
  07-2019
  Verhuisd naar Nieuwegein
  In juli 2019 verhuist Trunkrs naar Nieuwegein. Hier wordt een volledig geautomatiseerde hub van 6300 m2 in het centrum van Nederland gehuurd, waar meer dan 5000 zendingen per uur gesorteerd kunnen worden.
  Ondertussen heeft Trunkrs het team uitgebreid met onder andere medewerkers in operatie en verkoop. Het sorteerproces wordt geoptimaliseerd waardoor Trunkrs hoge leverprestaties kan garanderen aan webshops. Met deze goede positionering is Trunkrs klaar om op te schalen en een aanzienlijk aandeel te veroveren.
 • top-line-milestone
  04-2020
  Trunkrs breidt uit naar België
  Trunkrs introduceert haar Same Day Delivery en Next Day Delivery diensten in België. Trunkrs is hiermee de eerste verzendspecialist die in België same day delivery aanbiedt. Hiermee biedt Trunkrs Nederlandse e-commerce ondernemers de kans om zich steviger te profileren op de snelgroeiende Belgische e-commercemarkt.
Deloitte Fast 50 Technology 2021

Trunkrs is 6e geworden op de ranking van de Deloitte Fast 50 Technology 2021! 🏆 Dit betekent dat wij één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland zijn. Een titel waar we erg trots op zijn, maar wat nooit was gelukt zonder alle mensen die daaraan hebben bijgedragen.

Onze investeerders
Om onze ambities waar te maken is geld nodig. Een groot deel hiervan komt van onze investeerders.
KorysVP CapitalSET VenturesAKEFPonooc
Ook investeren in de toekomst?
Nieuws
Alle berichten
Al het laatste Trunkrs nieuws lees je hier.
Slide 1 of 5
 • Webshop dilemma: zelf klantenservice beheren of uitbesteden
  Webshop dilemma: zelf klantenservice beheren of uitbesteden

  Als je een webshop hebt en dagelijks of wekelijks pakketten verstuurt, is het zeker niet ongebruikelijk dat klanten tijdens het bezorgproces bellen met vragen over de bezorging. Pak je dit zelf op? Of besteed je dit uit aan je bezorgpartner?

  31-07-2022
 • Inspirerend ondernemersverhaal: Malelions 
  Inspirerend ondernemersverhaal: Malelions 

  Kleding- en lifestylebrand Malelions gaat als een raket. Malelions is in een paar jaar uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk. We spraken Thijs Offermeijer, de 27-jarige eigenaar van Malelions, over deze groei en online verkoopkansen.

  31-07-2022
 • Geen avondwerk dankzij Same day en Next Day delivery
  Geen avondwerk dankzij Same day en Next Day delivery

  Naast een snelle bezorging, levert een samenwerking met een Same Day & Next Day delivery specialist nog een voordeel op: geen avondwerk meer! We vertellen je graag hoe dit werkt.

  12-07-2022
 • 4 tips voor conversieverhoging in je webshop
  4 tips voor conversieverhoging in je webshop

  Hoe zorg jij er voor dat je bestaande klanten bij je terug blijven komen en hoe verleid je nieuwe klanten om hun eerste aankoop bij jou te doen? Die vraag heb jij jezelf vast vaker gesteld. Dit zijn onze 4 beste conversieverhogende tips voor je webshop!

  12-07-2022
 • Onze missie? De pakketbezorging in Nederland en België verduurzamen
  Onze missie? De pakketbezorging in Nederland en België verduurzamen

  Trunkrs is in 2015 opgericht met de missie om de ‘last mile’ van pakketbezorging duurzaam te maken. Duurzame bezorging zoals jij het wilt. Dit was en is nog steeds het doel.

  09-06-2022