undefined
Slide 1 of 1
 • Ventilatieshop

  Ventilatieshop boekt al 3 jaar succes door samenwerking Trunkrs

  Quotation Marks

  Christiaan Jansen

  Lees het verhaal
Upgrade your delivery

Betrouwbaarheid

99% van de zendingen wordt op het vooraf afgesproken tijdstip aangeboden, bij de eerste afleverpoging

Super service

Onze klantenservice is beschikbaar voor jou en je klanten op werkdagen van 9:00 tot 22:30 uur

Vergroot je concurrentievoordeel

Speel in op de behoefte van de consument met onze gunstige ophaaltijden

CO2 neutraal

Onderweg naar 100% elektrisch bezorgen

Same day delivery

We halen pakketten 's ochtends op en leveren deze dezelfde avond nog af. Hierdoor kan jouw webshop gunstige cut-off tijden bieden. Voor 11:00 uur besteld is dezelfde avond nog in huis.

Meer info

Next Day delivery

Alles wat jouw klanten voor 23:59 uur bestellen, halen wij ’s ochtends op. Deze pakketten leveren we diezelfde avond nog af.

Meer info

Electronics delivery? Go Trunkrs!

Samenwerken met een betrouwbare same day & next day bezorgpartner? Stap nu over naar Trunkrs en krijg een speciaal tarief!

Trunkrs is de betrouwbare bezorgpartner van
amac
kamera-express
Ventilatieshop
fietsaccuwinkel
Lampgigant
Robbshop
Smartphonehoesjes
MaxICT
Levix
Lampidee
 • 450+
  koeriers door heel Nederland
 • 270+
  aangesloten webshops
 • 250.000+
  pakketjes per maand
 • 5.000.000+
  bezorgingen sinds 2015
 • 99%
  succesvolle bezorging bij de eerste afleverpoging

Elektronica delivery service: ontdek same day delivery voor jouw webshop

‘s Ochtends besteld en vanavond al in huis: supersnelle elektronica delivery is hot. Grote webshops als MediaMarkt, Kamera Express en Amac bezorgen al met same & next day delivery. Trunkrs is de same day electronics delivery-expert van Nederland. Koppel je webshop en kies voor snellere en betere pakketbezorging.

Same day elektronica delivery

Bij Trunkrs betekent same day delivery in elektronica: alles wat vóór 12:00 uur besteld is, wordt diezelfde avond bij jouw klant bezorgd. Onze chauffeurs halen ‘s middags pakketten op en staan tussen 17:00 en 22:00 uur bij jouw klanten op de stoep. Hierin is Trunkrs de koploper onder de bezorgservices: 99% van de pakketten leveren we op tijd en bij de eerste keer aanbellen. Naast elektronica zijn we in Nederland en Vlaanderen ook specialist in food en fashion delivery.

30% meer bestellingen voor Ventilatieshop

Linksom of rechtsom: same day elektronica delivery is een conversieboost voor webshops. Zo vertelt Christiaan Jansen van Ventilatieshop: “Vroeger was same day delivery in onze webshop echt een extra bezorgservice. Nu hebben we met Trunkrs onze check-out zo ingesteld dat het klanten niets extra kost. We merkten meteen een stijging van 30% in same day delivery orders.”

Maatregelen tegen diefstal

We voorkomen diefstal op verschillende manieren. Allereerst wordt elk pakket gekoppeld aan een live track & trace. Daarmee is het pakket op de minuut te volgen. Daarnaast werken we met vaste bezorgpartners samen, waardoor we weten wie de pakketbezorger is en wanneer het pakket bezorgd wordt. 

Verzekerd verzenden en proof of delivery

Bij Trunkrs is verzekerd verzenden mogelijk. Als aanvullende dienst bieden we proof of deliveryaan. Bij bezorging worden dan de laatste 4 cijfers van het identiteitsbewijs van de klant genoteerd. Daarnaast wordt het pakket niet bij de buren afgeleverd. In het uiterste geval dat er toch diefstal plaatsvindt, hanteren we voor vergoedingen de FENEX voorwaarden. Daarnaast bieden wij als extra verzekering voor webshops de mogelijkheid aan om tot 12 claims per jaar in te dienen.

Elektronika Delivery van Trunkrs

Interesse in de same & next day elektronica delivery service van Trunkrs? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee over snelle, duurzame en flexibele bezorging van jouw producten. Na dit gesprek krijg je van ons een offerte. Die is 100% vrijblijvend: je zit nergens aan vast.

Quotation Marks
De samenwerking met Trunkrs verloopt top. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Ook tijdens piekperiodes.
ALTERNATE Logo
Remco de WitAfdelingshoofd Logistiek

Veelgestelde vragen