Same Day Delivery voor klanten in Duitse steden

06/07 – Nu ook: Same Day Delivery voor klanten in Duitse steden

MODINT Logistiek partner Trunkrs start voor een klant die o.a. modeartikelen levert een test om in tien Duitse steden Same Day Delivery te organiseren.

Er wordt een distributieoplossing aangeboden alsmede een retourdienst die retourzendingen ophaalt bij de consument. In meer dan tien regio’s, zoals Dresden, Leipzig en Hannover zal Trunkrs de logistieke services verzorgen. Trunkrs richt zich op de beleving van de klant. Door gebruik te maken van slimme diensten wordt het ontvangen en retourneren van pakketjes gemakkelijk gemaakt.

Trunkrs heeft ervaring met Same Day Delivery binnen de modebranche in Nederland. Er zijn sinds de start van de samenwerking met MODINT Logistiek in oktober 2016 een aantal leden gestart met testen van de dienstverlening. Hiermee wordt ingespeeld op de behoefte van de consument om bestellingen snel te ontvangen. Tevens zorgt de innovatie in bezorgdiensten voor een hoge mate van tevredenheid bij de consument.

In Duitsland werkt Trunkrs samen met een gerenommeerde bezorgorganisatie om zo landelijk dekkend netwerk in Duitsland mogelijk te maken. Focus op een excellente logistieke performance met respect voor mens en milieu is de basis voor deze marktontwikkeling. Door krachten te bundelen wordt een sterk consortium gevormd om pakketleveringen voor de Duitse markt te realiseren. Zowel Same Day Delivery als de retourdienst.

Heeft u vragen, neem contact op met uw adviseur.

Boyan Lamboo